Namnmössor

Jag beställde två namnmössor till Nelly & Jamie som de skulle få när de fyllde år, men de hann inte komma. Fick de idag! Super snygga ! :)



Rensat

Ja idag har jag gjort någonting som jag gruvat mig för länge! Jag har storstädat och rensat mitt lägenhets förråd. Det såg hemskt ut, gick inte ens att komma in där! Fick hjälp av min pärla Angelica! Slängde säkert 5-6 svarta sopsäckar med grejer, HERREGUD vad man samlar på sig skit!!! Men nu är det gjort! :)

Har även fått upp mina två snygga tavlor som jag köpte för någon vecka sedan, visst vart det snyggt?



















Jag och min tös, som är hos sin pappa! Saaaaaknar henne!


Tisdag

Ja dessa rubriker, haha jag är verkligen dålig på de! Men men...

Idag har jag och Jamie haft besök från solleteå av Magnus bror Patrik m familj. Blir inte att vi träffas så ofta, men alltid lika trevligt att träffas. Jamie fick två super snygga piké tröjor av de!
Nu TOK längtar jag efter sommaren så jag får börja plocka fram alla sommarkläder, både till mig och barnen! :)

                   














             De här snygga ljus rosa jeansen och den vita blusen kommer bli snyggt till sommmaren :)




Nej nu MÅSTE jag väcka lill chefen om jag ska kunna få han i säng ikväll, jobbigt att ha sina kusiner på besök! :)


ÄNTLIGEN!!!

Äntligen är denna helg över, får man säga så? Har varit fullt upp, Nelly hade sitt bad kalas för sina vänner igår på matforsbadet. Gick super! :) Idag har jag haft hela släkten här som firat både Nelly och Jamie då han också snart fyller! Så himla roligt att se barnen glada över alla fina paket, men fy vad jobbigt det är samtidigt med alla förberedelser och allt runt omkring! Men nu är det över, och ETT år tills nästa gång! :)

I helgen har Jamies pappa Magnus också varit här och hälsat på, så vi var och fyllde på hans garderob rejält nu när det snart är dags för dagis start! Är så glad att han och Jamie träffas och Jamie verkligen lyser som solen när han ser sin pappa. :)

 

Vill även tacka alla som grattat mina små solstrålar här i livet i helgen. Både mamma och barn nöjda!

Knäppt jätte mycket fina kort i helgen, MEN har såklart lyckats slarvat bort kabeln till kameran, så får bjuda på några gamla bilder så länge :)



















 

 

 


RSS 2.0