Taco kväll

Idag har vi varit på taco kväll på dagis, föräldra rådet hade anordnat en taco middag för alla barn, föräldrar och syskon. Var uppskattat av alla , även Jamie var med och fick smaka lite :)

Ja förut klagade jag jämt på att jag var trött, men nu har det blivit tvärtom. Jag är så pigg på kvällarna, skulle lika gärna kunna ta en jogging tur känns det som, vet inte vad som hänt. Skulle önska att jag kunde lägga mig vid 22 tiden på kvällarna och vara utvilad på morgon istället, men icke! Man är ju ALDRIG nöjd, eller hur?

Nej nu ska jag ta och tvinga mig själv i säng och försöka blunda. Saknar min fina Nelly gör jag också.


God natt! :) 




        


Provar

Min iPhone gick sönder i somras, har fått låna en telefon sedan dess. Men nu hade jag tur och fick köpa Johannas telefon, iofs är det en 3GS men det duger fin fint för mig :) laddade ner appen blogg.se så tänkte jag skulle prova göra ett inlägg härifrån nu.

Imorgon åker jag och agge med barnen till matfors badet, Jamie älskade ju att bada så det blir toppen mysigt! :)

Tänkte försöka lägga mig i tid ikväll.... Lycka till! ;) god natt.


Nu myser jag ner mig i soffan med denna :-)

mms_img68425 (MMS)

Nu myser jag ner mig i soffan med denna :-)


Helgen

Igår fredag, for jag och barnen och hälsade på min farmor och farfar på lite fika. Farmor (Karin) hade stickat jätte fin kofta med tillhörande mössa till Jamie, Nelly ville ha en likadan, så hon skulle få en hon också :)

Sen erbjöd sig min bror Andreas att låna barnen över natten, Nelly vart överlycklig. Men Jamie fick stanna hemma med mig då han håller på få tand nummer två. Så han sover som sagt ff lite oroligt. Nelly hade haft det jätte bra, de hade kollat på lejonkungen och myst i massor, så hon tyckte det skulle bli tråkigt att komma hem till mamma igen. haha!

Idag har vi inte hunnit med så mycket, varit och handlat och så. Sen blir det go middag hemma hos Agge :)

 

Ha en bra lördag alla!


Denna tröja har jag suktat efter länge nu....

mms_img68422 (MMS)

Denna tröja har jag suktat efter länge nu. Så den fick följa med mig hem idag. :-)


Ångest..

Usch, vilken ångest jag har! Jamie blir snart tio månader, vilket innebär att jag snart ska tillbaka till jobbet igen..på heltid!! På ett sätt längtar jag tillbaka, men på ett sätt inte.. Ibland älskar jag mitt jobb, ibland skulle jag vilja göra något helt annat! Men vad!? Kanske man ska sätta sig vid skolbänken igen...? Hur som helst så har min mamma ledighet gått alldeles för fort!

                                                              

Barnen sover, kanske man ska passa på att lägga sig i tid för en gång skull, Jamie håller på få sin andra tand nu, vilket innebär lite oroliga nätter för hans del!

 

God natt!


Tisdag

Ja idag är det...tydligen tisdag! Snacka om att man blir dagvild nu när man är mamma ledig!
Jag har jobbat natten som var, tog på mig ett extra pass. Tur jag har min snälla kusin Ida som nästan alltid ställer upp och är här hemma med barnen så jag kan jobba. Egentligen skulle jag faktiskt inte vilja jobba alls, men vi behöver det jag och barnen om man ska få det att gå runt här hemma och kunna hitta på nånting roligt med de. Man blir ju som sagt inte rik på att vara ensam och dessutom mamma ledig.

Nog pratat om det, idag blev jag och barnen bjuden på middag hemma hos Petra och Johan! Nelly och Tyra lekte inne på hennes rum ett x antal timmar innan vi for hem. Är så kul nuförtiden när de blivit lite "äldre". De leker mycket bättre med varandra nu än för bara ett halvår sedan.

Nej jag lovade mig själv en tidig kväll, så nu är det bäst att man kryper ner i sängen! Ha en bra kväll alla! :)





Min underbara fina tjej. Tänk att hon bliv...

mms_img51482 (MMS)

Min underbara fina tjej. Tänk att hon blivit så stor. Snart fyller hon 6 år och börjar förskola. Vart tar tiden vägen?


Vi tog oss en härlig promenad ner till ica...

mms_img51479 (MMS)

Vi tog oss en härlig promenad ner till ica. :-)


Mina fina <3an myser framför bollibompa. Ä...

mms_img51474 (MMS)

Mina fina <3an myser framför bollibompa. Äntligen hel igen.


Lill gubben min blir duktigare och duktiga...

mms_img51472 (MMS)

Lill gubben min blir duktigare och duktigare att hålla balansen. Nu ska vi snart hämta hem stora syster. Både jag och Jamie längtar :-)


Men ååååhhh

Hade precis för en gång skull gjort ett ganska långt inlägg, men det försvann!!! :@

Men men, är iaf sjukstuga här hemma, Jamie har åkt på ögoninflammation, feber och en rejäl förkylning och hostar hela nätterna, lill stackarn. Plus att jag gått och blivit riktigt förkyld, inte lätt att vara ensamstående när man ska försöka ta han om en liten sjukling när man själv är hängig! Men man får bita ihop och göra det bästa av situationen. "Tur" att inte Nelly är här den här veckan så hon slipper bli smittad.

Vi var iaf till tandläkaren idag med Nelly, inga hål!! :) blir så stolt över min prinsessa, när hon var mindre hade hon sån tandläkar skräck, grät och ville inte alls sitta i tandläkar stolen utan i mitt knä, men numera har hon gått och blivit stor tjej och nästan hoppar upp i stolen :) 
Sen bjöd min älskade broder på Subway idag, gott! Skönt sånna här dagar när man inte alls känner för att stå vid spisen. Mycket uppskattat.

Jag och Petra har pratat länge nu om att låta tjejerna börja i dans, så nu har vi ansökt om att de ska få börja "discodans" på danceworld! Så det drar igång redan nästa söndag, spännande! :)

Nej nu ska jag kurera mig genom att lägga mig under en filt i soffan tillsammans med massa snorpapper och näs spray!

Ha en trevlig kväll alla!












Tomt...

Ja nu har Nelly åt till sin pappa igen, det blir så tomt och tyst här hemma när det bara är jag och Jamie hemma.
Har glömt att säga förresten att Jamie har fått sin första tand, nu sitter han även helt själv. Tiden går så fort, vart tar den vägen!? Snart är man tillbaks på jobbet igen, på både gott och ont!

Jag skulle så gärna vilja ha en golv kandelaber, ingen som vet av någon sån till salu? de är ju såå snygga!! 



                                   



Full fart på lill chefen :-)

mms_img66955 (MMS)

Full fart på lill chefen :-)


Mina go fisar i ett kvällsbad :-)

mms_img43612 (MMS)

Mina go fisar i ett kvällsbad :-)


Längesedan...

Oj, ja nu var det ett tag sen man skrev ett inlägg!

Vet inte ens vart jag ska börja, eller vad man har gjort! Men har iaf haft en jätte bra jul tillsammans med mina älskade barn hemma hos mamma/mormor. Var så roligt att se Nelly som vart så glad över alla sina paket! Jamie började skratta när han såg tomten, min lilla go klimp!

Elin har varit hemma några veckor från London, har varit jätte kul att träffa henne och fått umgås med henne, nu åker hon imorgon igen.. :(

Imorgon ska jag, Angelica och Jamie åka ut till matfors och hälsa på Sandra och Melanie. Var ett tag sen nu, så det ska bli kul! :)

bjuder på några bilder från julen







 

 

 

 

 























RSS 2.0