Sjukstuga!

Nu är det snart två dygn sedan Jamie fick behålla någonting i magen, han både kräks och bajsar.. Är så synd när de är små och inte kan säga till! Imorse fick jag slänga alla täcken och sängkläder i tvätten, under tiden tog jag och lill prinsen ett bad, när han badat klart och klätt sig så somnade han rakt upp och ner på toa golvet! Snacka om slut! Imorgon kommer Nelly igen och jag ber till gudarna att hon får slippa denna hemska magsjuka. Saknar henne gör jag också såklart! Nej nu blir det till att mysa till sig lite i soffan och kolla på melodifestivalen! Trevlig lördag kväll alla :)

50 år!

Ja idag fyller min älskade mamma 50 år! Hon firar sin födelsedag en Karibien kryssning i Miami! Avis?! Nej inte alls ;) men det är hon värd! Vi firade henne innan hon for. Jag och min bror köpte en snygg golv kandelaber till henne :)


Idag har jag och mina älskade vänner Angelica och Petra varit på birsta, vi unnade oss en Charm lunch, bakad potatis med skagen! Mumma :)
Vad vore jag utan er?!

Just nu sitter jag med min älskade lilla prins som sover sittandes i mitt knä. Han har inte alls haft en bra dag, känns varm , varit grinig, och ursäkta.. Men bajsat 6 ggr! Kanske är fler tänder på g?!


Just ja, äntligen har jag köpt mig min egen golv kandelaber som är 1,50 hög, så nu pryder den mitt vardagsrum! :)





Boom

Idag är det lön! Äntligen... Januari är en låååång månad. På förmiddagen åkte jag och Agge och handlade på Willys så nu är kyl och frys fulla igen. Sen nu till kvällen åkte jag och Jamie till Boom. Vi hade så tråkigt. De som säger att man inte blir lycklig av shopping ljuger! Iaf jag mår bra av det :) köpte iofs inte så mycket men fick med mig två nya kuddar till soffan och en "låda" för jag tänkte ha förvaring av värme ljus i den!

Lill prinsen sover så nu ska jag mysa ner mig i soffan med en god kyckling sallad och vitlöks bröd :) ha en trevlig kväll!


RSS 2.0